Hekman Suelmann Accountants BV

Logo Hekman Suelmann Accountants BV
  • Contactpersoon icoonContactpersoon:
  • Frank Hekman
  • Contactgegevens icoonContactgegevens:
  • Hekman Suelmann Accountants BV
  • Hanzepoort 5
  • 7575 DB OLDENZAAL
  • 0541760015

OVER ONS

We zijn een klein lokaal accountantskantoor met een groot netwerk aan specialisten. Hierdoor zijn we in staat om slagvaardig te opereren tegen gunstige tarieven. Het realiseren van gestelde doelen door een resultaatgerichte en enthousiaste aanpak met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling kenmerken ons kantoor.

5 redenen om te kiezen voor Hekman Suelmann Accountants:
 
1. U bent goed in uw business, wij in de onze
Hekman Suelmann Accountants heeft, onder andere door de samenwerking met SMK veel expertise in huis. Bij bijzondere dienstverlening waar onze kennis tekort schiet schromen wij niet door te schakelen naar ons netwerk van specialisten.
 
2. Zelf zijn we ook ondernemer 
Ondernemen is risico’s nemen. Binnen een redelijke marge, dat wel. Daarom komt het goed uit dat we zelf ook ondernemer zijn. We begrijpen uw uitdagingen en dilemma’s. U kunt altijd op ons terugvallen voor goed onderbouwd advies.
 
3. Korte lijnen, vast aanspreekpunt 
Uw vaste contactpersoon heeft gedegen dossierkennis en geeft direct inhoudelijk antwoord op uw vragen. U wilt immers zeker en zorgeloos ondernemen?.

4. Tevreden klanten 
Elke ondernemer is ambitieus op zijn eigen wijze. Met die eigenheid houden we rekening. Men is positief over onze betrokkenheid. Onze heldere communicatie. En onze bereidheid om niet alleen bij ons op kantoor af te spreken, maar ook ‘op de zaak’.
 
5. We delen onze kennis 
U bent snel op de hoogte van relevant nieuws over wet- en regelgeving. Via uw contactpersoon, via mail of onze website.

< Terug naar sponsoroverzicht
Trotse communicatiepartner van de Gouden Talenten: Bandwerk internet- en reclamebureau