Stoker kantoorbeleving

Logo Stoker kantoorbeleving
  • Contactpersoon icoonContactpersoon:
  • Dhr. G. Stoker

Haal het maximale uit jezelf

Elke organisatie stelt andere eisen aan de werkomgeving. Daarom kiest u bewust voor een ruimte en een inrichting die uw werkwijze ondersteunt. Voor meubilair dat ergonomisch goed is. En voor stoffering die zowel mooi als effectief is. Want met de juiste afstemming van materialen, kleuren en inrichting creëert u een sfeer die je in precies de juiste stemming brengt om te excelleren.

Turnkey Oplossingen

Wij leveren elke ruimte werk-klaar op. Dus inclusief interieurontwerp, stoffering en meubilair. We verzorgen zelfs de nodige bouwkundige aanpassingen van wanden, plafonds, elektra, schilderwerk en meer.

Kantoormeubilair

Het beste meubilair zit goed, staat goed en werkt goed. Ze ondersteunt de gezondheid, verhoogt de productiviteit en ondersteept de uitstraling van uw bedrijf.

Projectstoffering

Vloer- en raamstoffering met een maximaal effect in kleur, demping en sfeer. De mogelijkheden bij Stoker zijn legio. Geen zorgen: wij helpen u kiezen.

Circulaire inrichting

Onze Stoker-aanpak staat garant voor een efficiënte en, daar waar gewenst, circulaire inrichting. Tel daar een flinke dosis creativiteit bij op en het resultaat is effectief en inspirerend tegelijk. 

 

< Terug naar sponsoroverzicht
Trotse communicatiepartner van de Gouden Talenten: Bandwerk internet- en reclamebureau