Euro Entertainment

Logo Euro Entertainment
  • Contactpersoon icoonContactpersoon:
  • Wil Faro
  • Contactgegevens icoonContactgegevens:
  • Euro Entertainment
  • Najaarsweg 27b
  • 7532 SK ENSCHEDE
  • 0534325371

Elk bedrijfsfeest in professionele handen!

Een groot, spectaculair openingsfeest van uw nieuwe bedrijfspand voor al uw klanten, leveranciers en branche-genoten? Of een stijlvolle productpresentatie voor een klein, select gezelschap? Elk zakelijk evenement, groot- of kleinschalig, is in professionele handen bij Euro Entertainment.

Laat u verrassen!

Uw wensen en ideeën staan voorop. Daar laten wij onze know how en creativiteit op los. Laat u gerust verrassen. Wij kennen de entertainmentwereld door en door, dus wie weet komen we met een act of artiest die u niet kent, maar die wel helemaal geknipt is voor uw event!

Alles moet kloppen

We komen tot een concept dat in alle details aansluit bij uw doelstellingen. Een perfecte lokatie, moderne faciliteiten voor presentaties e.d., aankleding, een prikkelende uitnodiging, vervoer naar de accommodatie, entertainment, artiesten en catering: we kunnen alles regelen. Alles moet immers kloppen om er een doorslaand succes van te maken. Wij staan er garant voor!

Alles in één hand

Samenwerken met Euro Entertainment betekent dat u één partner én aanspreekpunt heeft voor alles wat er bij een geslaagd event komt kijken. Dat werkt makkelijk en overzichtelijk en zorgt ervoor dat er strak de hand wordt gehouden aan uw budget.

Als evenementenbureau bieden we een ongeëvenaarde keus uit bands en artiesten, want we hebben een artiestenstal opgebouwd die zijn weerga niet kent. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk aan facilitaire dienstverleners. Allemaal professionele partners met ieder zijn eigen specialisme, van geluid- en lichttechniek tot podiumbouw en van catering tot inrichting & decorbouw.

 

< Terug naar sponsoroverzicht
Trotse communicatiepartner van de Gouden Talenten: Bandwerk internet- en reclamebureau