Kom bij de Gouden Talenten.

We gaan beginnen aan 2018. Een jaar waar we met zijn allen weer naar boven gaan kijken. Waar we in het laatste deel van 2017 langzaam de weg omhoog wisten te vinden in de Eredivisie kwam alles in de achtste finale van de KNVB beker samen, een fantastische overwinning op Ajax. Wij zijn er klaar voor!

EEN TWEEDE SEIZOENSHELFT MET MOOIE WEDSTRIJDEN

Met nog 8 wedstrijden in de tweede seizoenshelft waaronder de wedstrijden tegen koploper PSV, nummer twee AZ en landskampioen Feyenoord is er nog genoeg te beleven in De Grolsch Veste. Ook u kunt hier bij aanwezig zijn. Dit kan met de halve seizoenkaart.

EEN PLEK WAAR ENTERTAINMENT EN NETWERKEN SAMENGAAN

U bekijkt de wedstrijden op één van de beste plekken van het stadion, u heeft toegang tot een luxe businessruimte met iedere wedstrijd live-entertainment en u wordt lid van een Businessclub. Met uw lidmaatschap heeft u buiten de wedstrijddagen om eveneens toegang tot meerdere netwerkevenementen. Bij FC Twente gaan entertainment en netwerken uitstekend samen.

UW EIGEN BUSINESS SEAT VANAF € 900,-

Vanaf € 900,- bent u de gehele tweede seizoenshelft al verzekerd van uw eigen Business Seat en bent u automatisch lid van een Businessclub. Wordt u ook sponsor van FC Twente? Wij hebben uw steun nodig!
 

DE VOORDELEN VAN EEN HALVE SEIZOENKAART

  • 8 thuiswedstrijden in 2018
  • Uw eigen Business Seat
  • U bent lid van een Businessclub
  • U heeft toegang tot een luxe Businessruimte
  • U heeft toegang tot diverse netwerkevenementen
  • Live-entertainment op wedstrijddagen

UW NETWERK UITBREIDEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en onze accountmanager Christel Esse of Pascal Harmsen neemt zo snel mogelijk contact met u op.

< Terug naar nieuwsoverzicht
Trotse communicatiepartner van de Gouden Talenten: Bandwerk internet- en reclamebureau