Viking Entertainment

Logo Viking Entertainment
  • Contactpersoon icoonContactpersoon:
  • John Weijel

OVER VIKING

Viking Entertainment bestaat als entertainment bedrijf al meer dan 45 jaar. Het hoofdkantoor is sinds 2000 gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Daarnaast kent het bedrijf meerdere vestigingen in Delden, Emmen, Nijmegen en het Limburgse Hulsberg. Met ruim 20 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan entertainment-programma's in binnen- en buitenland voor festivals, discotheken, feesttenten, televisieprogramma's, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Viking Entertainment heeft een groot exclusief bestand van artiesten, bands en DJ's en een zeer uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse entertainmentwereld.

Binnen Viking Entertainment geldt de zogenaamde "open mind" filosofie. Dat betekent dat trends worden gevolgd, samenwerking met vergelijkbare bedrijven in de branche worden aangegaan en nieuwe initiatieven worden ondersteund.

Binnen Viking Entertainment houdt de afdeling Talent Scouting zich bezig met nieuwe muzikale talenten. Nieuwe talentvolle ontwikkelingen worden ondergebracht bij platenmaatschappijen waar Viking Entertainment B.V. nauwe contacten mee onderhoud.

Viking Entertainment verzorgt naast boekingen en organisatie tevens het management en de begeleiding van diverse artiesten en bands.

"We komen allemaal uit het entertainment-circuit, zowel als organisator, muzikant, maar vooral als mens". 

< Terug naar sponsoroverzicht
Trotse communicatiepartner van de Gouden Talenten: Bandwerk internet- en reclamebureau