Postbus 625, 7500 AP Enschede
053 - 852 55 25

exposuremogelijkheden

Wedstrijdsponsorschap

Een wedstrijdsponsorschap is de uitgelezen mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten en uw bedrijf onder de aandacht te brengen van alle sponsoren en supporters in De Grolsch Veste. Daarnaast bieden wij u een volledig verzorgd arrangement aan voor u en uw relaties.

Meer informatie over het wedstrijdsponsorschap

LED-boarding

FC Twente beschikt over 218 meter LED-boarding aan de televisiezijde. Dit innovatieve systeem biedt u de kans op exposure van hoge kwaliteit. Uw animatie is te zien bij live-registraties, samenvattingen en overige registraties bij diverse uitzendingen op televisie en internet. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw animatie ook voor de wedstrijd en in de rust te communiceren.

Meer informatie over LED-boarding

Vaste veldboarding

Exposure vaste boarding

Langs het speelveld en elders in het stadion beschikt FC Twente over een aantal posities vaste veldboarding. Aan de korte zijden bevindt deze boarding zich in het zicht van de televisiecamera’s. Zo bent u  verzekerd van exposure bij elke live-registratie of samenvatting op televisie en internet. De vaste veldboarding is goed zichtbaar vanaf de (business)tribunes zodat u gericht uw reclameboodschap kunt communiceren in het stadion.

Meer informatie over vaste veldboarding

FC Twente Media

Media FC Twente TV

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van FC Twente Media kunt u gericht uw doelgroep bereiken en hiermee uw naamsbekendheid vergroten. FC Twente biedt u een breed scala van mediakanalen die u kunt inzetten, zo is er FCTwente.nl, FC Twente TV, FC Twente Radio, De Grolsch Veste TV, videowalls en zijn er diverse magazines waarin u uw bedrijf of activiteiten kunt promoten. Via FC Twente Media is het eenvoudig om binnen afzienbare tijd veel exposure en naamsbekendheid te genereren.

Meer informatie over adverteren via FC Twente Media

FC Twente Vrouwen

20130808-Vrouwen FC Twente-FC Birkirkara-_KTO4213-1

FC Twente biedt u als bedrijf de mogelijkheid om het vrouwenelftal te sponsoren. Er is een groot aantal opties om uw bedrijf te profileren door middel van sponsoring van FC Twente Vrouwen. Naast standaard reclame- en hospitalityvormen tijdens de wedstrijden in De Grolsch Veste bieden sponsorpakketten van FC Twente Vrouwen vele extra’s. Zo is er de  mogelijkheid speelsters van het eerste elftal in te zetten tijdens productpresentaties, relatiemarketing activiteiten en andere gelegenheden. Ook kunt u in samenwerking met FC Twente Vrouwen een clinic organiseren voor klanten, relaties of uw eigen personeel.

Meer informatie over het sponsoren van FC Twente Vrouwen

Voetbalacademie

De jeugdopleiding van FC Twente staat hoog aangeschreven in Nederland en heeft in de afgelopen decennia een goede reputatie opgebouwd. De Voetbalacademie FC Twente heeft op dit moment het maximum van 4 sterren toegekend gekregen van de KNVB. Middels sponsoring ondersteunt u de voetbalacademie en draagt u bij aan de doorstroom van talenten naar het 1e elftal.

Meer informatie over het sponsoren van de Voetbalacademie

FC Twente Agenda het seizoen is afgelopen
Bedankt voor uw support

Activiteiten

Geen actuele activiteiten

> lees meer

GTB Nieuws

Gouden Talenten voor MKB

> lees meer

Jeugd Nieuws

4E47EF59-AB00-49C6-B5C9-F6EFAAC69829

> lees meer

FC Twente nieuws