Postbus 625, 7500 AP Enschede
053 - 852 55 25
Hoofdafbeelding_MarkRotteveel

Even voorstellen… Mark Rotteveel – Commercieel Manager

Mark Rotteveel treedt per 14 augustus bij FC Twente in dienst als commercieel manager. De 51-jarige Hengeloër was tot voorheen commercieel directeur en mede-eigenaar bij Dekatel Telecom. Hij neemt bij FC Twente de dagelijkse sturing van het commercieel apparaat op zich, in nauwe samenwerking met commercieel directeur Jan van Halst.

Mark Rotteveel: “In deze functie krijg ik te maken met verschillende takken van sport binnen de voetbalwereld. Van evenementen tot sales en van marketing tot de kidsclub. Dat brede scala zie ik als een geweldige uitdaging. Van jongs af aan ben ik supporter van FC Twente en ik weet als geen ander hoe de club leeft hier in de regio. Het is belangrijk dat de commerciële afdeling een geoliede machine is om zo optimaal te kunnen bijdragen aan datgene waar we het allemaal voor doen: het voetbal. Ik heb er veel zin in.”

Mark Rotteveel vervangt Guido Lambriks, die de afgelopen maanden op interim-basis commercieel manager was bij FC Twente. Marco Behrens is sponsormanager en richt zich specifiek op de top van de sponsorpiramide.   

FC Twente Agenda FC Utrecht – FC Twente
zo 25 februari 16:45 uur Utrecht

FC Twente nieuws